İZMİR / KARABAĞLAR - Limontepe Seniye-Hasan Saray İlkokulu

GÖKÇE KARA - Okul Müdürü

1979 İzmir doğumlu Gökçe KARA ilk, orta ve lise eğitimini İzmir´ de tamamladı. İzmir Kız Lisesinden mezun olduktan sonra Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünü kazandı ve 1999 yılında mezun oldu. Öğretmenlik hayatına aynı yıl Mardin Kızıltepe´de başladı. Mardin ve Manisa illerinde çalıştıktan sonra İzmir´e atanan Gökçe KARA, 2007 den itibaren vekaleten müdürlük yaptı. 31 Ağustos 2015 itibariyle de okulumuzun kadrolu müdürü olarak görevine devam etmektedir.  2014 yılı Nisan ayında tamamen yıkılarak yeniden yapımına başlanan okulumuzun inşaatı, 2016 yılı Eylül ayında tamamlanmış ve 27 derslikli olarak eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır. İnşaat sürecinin her aşamasında pek çok emeği olan müdiremiz Gökçe KARA´nın okulumuza sayısız hizmetleri bulunmaktadır. Sayın bakanımızın 2023 Eğitim Vizyonunda hedeflediği "Tasarım ve Beceri Atölyesi" dersliklerinden de dört atölyeyi okulumuza kazandırmıştır. Evli ve iki çocuk annesidir.